AED kopen Zeeland

Partner in veiligheid

Controles aan huis

Verhelp de ergste situaties

 

Home » AED kopen Zeeland

 

Wanneer gaat u een AED kopen bij BENRO opleidingen in Zeeland? Wij voorzien u van het beste materiaal voor uw bedrijf. Hiermee vergroot u de veiligheid van uw medewerkers en klanten. Maar weet u ook hoe u een AED gebruikt? Volg daarom een van de opleidingen die wij aanbieden. Zo weet u altijd hoe te handelen in noodsituaties.

Een AED kopen doet u eenvoudig in Zeeland

Er zijn verschillende situaties waarvoor het kopen van AED voor uw bedrijf in Zeeland verstandig is. Zo kan het gebeuren dat een klant onwel wordt vanwege een hartaanval. Weet u dan hoe u de AED, die u bij ons in Zeeland kunt kopen, moet gebruiken? Leer het tijdens de AED cursus. Deze is opgebouwd aan de hand van een aantal leerdoelen:

  • Leren hoe het hart werkt en wat er mis kan gaan
  • Een hartstilstand herkennen
  • De werking van de AED leren
  • De AED leren inzetten (aansluiten en bedienen)

Tijdens de cursus leert u met verschillende situaties om te gaan, waarin de realiteit zo goed mogelijk nagebootst wordt. Om aan te tonen dat u de cursus heeft gevolgd, krijgt u na afloop direct een certificaat.

Bekijk het aanbod direct

Heeft u een cursus gevolgd in Zeeland en gaat u een AED voor uw bedrijf kopen? Wij helpen u graag bij deze keuze. Ook voor bijbehorende materialen bekijkt u eenvoudig de webshop. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag wanneer u contact op neemt via 0111 – 652623.

Heb je een vraag? Stel hem hier

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.