BHV cursus Zeeland

 

Home » Opleidingen » BHV cursus Zeeland

 

BHV cursus opleiding

Wat houdt de BHV-cursus of herhalingscursus van BENRO opleidingen in Zeeland precies in? Wat kunt u precies nadat u de cursus heeft gevolgd? En waarom zou u zo’n cursus volgen? Bij BENRO opleidingen leggen wij het u graag uit. BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Ieder bedrijf, organisatie of instelling is volgens de Arbowet verplicht om basishulpverlening te organiseren. Dat betekent dat er te allen tijde minimaal één bedrijfshulpverlener aanwezig moet zijn.

Een BHV cursus of opleiding volgen bij BENRO opleidingen:
Hoe ziet dat eruit?

Om de veiligheid van werknemers, bezoekers en andere aanwezigen in een bedrijf te garanderen én goed te kunnen handelen in geval van nood (bijvoorbeeld bij brand), is het noodzakelijk een BHV-cursus of herhalingscursus te volgen, bijvoorbeeld bij ons in Zeeland. BHV is meer dan het verlenen van eerste hulp en het blussen van kleine brandjes. Een opgeleide BHV’er let constant op de veiligheid binnen het bedrijf. Bij BENRO opleidingen kiest u voor de volgende BHV opleidingen:

  • Basisopleiding BHV theorie en praktijk. In deze tweedaagse cursus komt alles omtrent het handelen bij brand (bijvoorbeeld werken met blusmiddelen) aan bod, maar ook eerstehulpverlening (bijvoorbeeld verbandleer, reanimatie, slachtofferbenadering, beademing en AED) wordt geoefend.
  • Herhaling BHV. In deze eendaagse cursus wordt alle basiskennis herhaald (zowel over brand als eerst hulp). Heeft u nog geen AED opleiding? Deze ontvangt u na de herhalingscursus.
  • BHV Ploegleider. In deze meerdaagse cursus leert u het leidinggeven aan en het aansturen van een BHV-ploeg.

Een BHV-cursus of herhalingscursus kunt u op diverse locaties volgen, bijvoorbeeld in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Na afloop van de cursussen ontvangt u een certificaat per onderdeel, een diploma en een pasje. Liever thuis een BHV opleiding volgen? Je kunt de theorie thuis volgen via blended e learning. Voor praktijk basis 1 dag op locatie, en praktijk herhaling halve dag op locatie.

Waarom een cursus tot BHV’er volgen bij BENRO opleidingen?

Kiest u voor BENRO opleidingen, dan weet u zeker dat de BHV-cursus of herhalingscursus door een gecertificeerd instructeur in Zeeland wordt gegeven. Ook oefent u met lotus slachtoffers. Een cursus die volledig voldoet aan alle regels van de overheid (Oranje Kruis, NNR en NIBHV): dát is wat wij u bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Overtuigd? Schrijf u dan direct in voor een BHV-cursus of herhalingscursus bij BENRO opleidingen in Zeeland en bel naar 0111 – 652623.

Heb je een vraag? Stel hem hier

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.