EHBO opleiding

 

Home » Opleidingen » EHBO opleiding

 

EHBO opleiding

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een EHBO opleiding, zodat u een officiële certificaat behaalt? Wanneer u in het bezit bent van dit certificaat kunt u uw werknemers, bezoekers en andere aanwezigen in uw bedrijf voldoende veiligheid garanderen en bent u voorbereid op een eventuele noodsituatie. Bij BENRO opleidingen bieden wij opleidingen die volledig voldoen aan alle wetten van de overheid, Oranje Kruis, NNR en NIBHV. Maar wat leert u allemaal tijdens een EHBO opleiding? Wij leggen het u graag uit.

Een complete EHBO opleiding van BENRO opleidingen ziet er als volgt uit

Kiest u voor de volledige EHBO opleiding van BENRO opleidingen? Dan leert u goed te handelen in verschillende situaties. Daarvoor volgt u cursussen over diverse onderdelen, waaronder:

  • Reanimatie
  • Beademen
  • Verbandleer
  • Kinder-EHBO
  • AED-opleiding

Deze verschillende onderdelen oefent u zo veel mogelijk met lotus slachtoffers om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen. Een onwel geworden persoon reanimeren? Een slagaderlijke bloeding stelpen? Een brandwond verbinden? Het zijn allemaal dingen die u na de opleiding zonder twijfelen kunt uitvoeren.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding van BENRO opleidingen duurt vier dagen en is op verschillende locaties, bijvoorbeeld in Brabant, Zuid-Holland en Zeeland, te volgen. Het afleggen van het examen aan het einde van de cursus is daarbij al meegerekend. Uiteindelijk ontvangt u uw EHBO certificaat, wat bewijst dat u de opleiding succesvol heeft afgerond.

Jaarlijkse herhaling van groot belang

Om uw EHBO certificaat te kunnen behouden én mensen goed te kunnen blijven helpen, is het van belang de opgedane kennis tijdens de EHBO opleiding jaarlijks te herhalen. Ook daarvoor kunt u bij BENRO opleidingen terecht. Dan werkt u weer met lotus slachtoffers, waarop u de diverse onderdelen oefent. Heeft u nog geen AED-opleiding gehad? Dan ontvangt u deze tijdens de herhaling. Wilt u meer weten over het behalen van uw EHBO certificaat of heeft u nog vragen? Bel dan naar 0111 – 652 653 of stuur een e-mail naar bjmeddeler@benro-opleidingen.nl. Wij vertellen u graag alles over onze opleidingen.

Heb je een vraag? Stel hem hier

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.