AED opleiding

 

Home » Opleidingen » AED opleiding

 

AED opleiding

Tijdens de AED opleiding leert u een AED te bedienen. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Dit apparaat wordt toegepast bij slachtoffers met een hartstilstand. Weet u hoe u moet handelen wanneer iemand bewusteloos raakt, bijvoorbeeld door een plotselinge hartstilstand? Nee? Dan is het tijd om de AED opleiding bij BENRO opleidingen te volgen.

De leerdoelen van de AED opleiding bij BENRO opleidingen

Het volgen van een AED opleiding is heel relevant. Waarom? Wekelijks worden ruim 300 mensen getroffen door een hartstilstand of een fibrillerend hart. Door te weten hoe u goed kunt handelen, kunt u levens redden. De leerdoelen van de AED cursus bij BENRO opleidingen zijn als volgt:

  • Leren hoe het hart werkt en wat er mis kan gaan
  • Een hartstilstand herkennen
  • De werking van de AED leren
  • De AED leren inzetten (aansluiten en bedienen)

Uiteraard oefent u op oefenpoppen, om de realiteit zo goed mogelijk na te bootsen. Heeft u de cursus gevolgd, dan kunt u direct handelen in een noodsituatie. U ontvangt altijd een certificaat, waarmee u direct kunt aantonen dat u de cursus heeft gevolgd.

Goed leren omgaan met de AED: hoe lang duurt dat?

Een AED opleiding duurt een dagdeel en is te volgen op diverse locaties in Zeeland, Zuid-Holland en Brabant. Dat betekent dat u de opleiding ook in combinatie met andere cursussen kunt volgen, bijvoorbeeld met een EHBO cursus of met een BHV cursus. Uiteraard kunt u ook een AED herhalingsopleiding volgen.

AED apparatuur, onderdelen en onderhoud

Heeft u nog geen AED apparaat in uw bedrijf? Bij BENRO opleidingen leveren wij deze apparaten, maar ook de losse onderdelen, graag. Wilt u het apparaat laten onderhouden? Ook daarbij helpen wij u. Wilt u meer informatie over de AED cursus? Neem contact op met BENRO opleidingen door te bellen naar 0111 – 652623

Heb je een vraag? Stel hem hier

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.