AED verkoop

Partner in veiligheid

Controles aan huis

Verhelp de ergste situaties

 

Home » AED verkoop

 

Bij BENRO opleidingen hebben we een AED en bijbehorende materialen in de verkoop. Wij voorzien u van de juiste apparatuur om de overlevingskans van een mogelijk slachtoffer te vergroten. Heeft u al een AED in uw bedrijf, laat deze dan regelmatig controleren. Ook daarvoor komt u naar ons. Wij zorgen dat u het apparaat direct weer gebruiken kan.

In de webshop staat een AED met bijbehorende materialen in de verkoop

Op het moment dat u een eigen bedrijf heeft dient u aan veel dingen te denken. Dan wilt u te allen tijde van een noodgeval zeker zijn dat de juiste materialen in het pandaanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan blusmiddelen en verbandtrommels. Daarmee vergroot u namelijk de veiligheid van uw klanten en medewerkers. Wij hebben een AED en aanvullende materialen voor u in de verkoop. Uiteraard is het van belang dat u en uw personeel weet hoe om te gaan met de apparatuur. Daarvoor volgt u een van de opleidingen die wij aanbieden, zoals:

Tijdens de AED cursus leert u een AED te bedienen. Door te weten hoe u goed moet handelen, kunt u levens redden. Na afloop van de cursus ontvangt u altijd een certificaat ter bewijs van deelname.

Bestel een AED eenvoudig online

Bekijk de AED of de bijbehorende materialen die wij in de verkoop hebben via de webshop. Hier vindt u alles in een handig overzicht. Nog vragen over de mogelijkheden of wilt u zich aanmelden voor een cursus? Neem telefonisch contact op via 0111 – 652623.

Heb je een vraag? Stel hem hier

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.