EHBO-cursus Zeeland

Partner in veiligheid

Controles aan huis

Verhelp de ergste situaties

 

Home » EHBO cursus Zeeland

 

Een EHBO-cursus in de omgeving van Middelburg in Zeeland volgt u bij BENRO opleidingen. Wanneer u bij ons een EHBO cursus volgt zal deze door een instructeur en een lotus slachtoffer gegeven worden.

Wat kunt u verwachten van een EHBO-cursus nabij Middelburg in Zeeland?

Wij bieden een professionele EHBO-cursus, zodat uw personeel volledig up-to-date is met betrekking tot het verlenen van eerste hulp. De cursus bestaat uit een duur van vier dagen, inclusief het examen. Er kan voor gekozen worden om de opleiding vier dagen achter elkaar te volgen of bijvoorbeeld één les per week voor vier weken lang. De jaarlijkse herhaling bedraagt één dag waarin zoveel mogelijk gewerkt wordt met het lotus slachtoffer. Zo weet u dat een EHBO-cursus in de omgeving van Middelburg te Zeeland geregeld is zoals het hoort. Naast een professionele EHBO-cursus verzorgen wij ook diverse BHV-trainingen. Van een basisopleiding tot een herhaling van BHV en van een BHV op basis van E-learning tot aan een cursus tot BHV ploegleider; wij bieden het allemaal.

Nieuwe wetgeving voor Eerste Hulp Kinderen

Bent u al bekend met de nieuwe wetgeving voor Eerste Hulp Kinderen? De wettelijke bepaling geldt ook voor de kinderopvang en peuterspeelzalen. Hier moet altijd minimaal één persoon aanwezig zijn met een geldig certificaat.

Heeft u vragen? Stel ze gerust

Wilt u meer informatie ontvangen over een van onze opleidingen zoals de EHBO-cursus of een BHV-cursus? Wilt u graag producten zoals verbandmiddelen, verbandtrommels blusmiddelen of hesjes door ons geleverd hebben? Of wilt u graag uw EHBO-cursus in de omgeving van Middelburg te Zeeland vastleggen? U kunt uw opmerkingen vragen sturen per mail, het online contactformulier invullen of u belt ons op het nummer 0111 – 652623. Laat u binnenkort uw werknemers een cursus volgen met BENRO opleidingen?

Heb je een vraag? Stel hem hier

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.